Локо (Пловдив) предлага нов договор на ключов играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на Локомотив (Пловдив) почти сигурно ще предложи нов договор на един от своите основни футболисти – вратаря Мартин Луков. Настоящият контракт на 26-годишния футболист изтича след година, но на “Лаута” са решили да го удължат с още 12 месеца. 

Мартин Луков пристигна в Локомотив (Пловдив) през лятото на 2018 година от Дунав Русе и веднага се пребори за титулярното място с Илко Пиргов. Още преди да дойде в Локо (Пловдив), Луков впечатляваше с изявите си в Дунав и дори се говореше, че интерес към него има от Левски. 26-годишният вратар на “черно-белите” дори получи повиквателна за националния отбор след силните си изяви на “Лаута”.

Шефовете на “смърфовете” трябва да вземат решение дали ще задържат още Илко Пиргов, или ще търсят нов резервен страж за следващата кампания.

Очаква се много скоро договорите с тима да удължат Милош Петрович и Йосип Томашевич, тъй като ако не го сторят ще бъдат свободни агенти след края на сезона.

Междувременно Локо (Пловдив) се готви усилено за реванша с Левски от Купата на България като срещата е утре вечер. На Мартин Луков и компания им предстои тежък двубой на “Герена”. Стражът ще се надява да запази нова суха мрежа за “черно-белите” срещу Левски, с което отборът да се класира на втори пореден финал в турнира.