google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят ще се състои в неделя

Устремилият се към завръщане в Първа лига Локомотив (София) ще премери сили с Левски в контролна среща по време на паузата заради мачовете на националните отбори.

Двубоят ще се състои на 28 март (неделя) на стадион “Георги Аспарухов”.

Столичните “железничари” работят усилено и по организирането на още една проверка, като съперник в нея почти сигурно ще бъде тим от аматьорските лиги.

Прекъсването на шампионата този път е необичайно дълго, тъй като кръг няма да има и в уикенда след края на първия тур от световните квалификации.

На 4-ти април у нас ще се проведат парламентарните избори, а по необясними причини футболните власти отложиха кръговете във всички първенства. В момента мачовете се провеждат без публика и броят на ангажираните като охрана в тях полицаи е сведен до минимум.

За Локо пък паузата е направо маратонска, тъй като те ще бъдат свободни от игра и в 25-ия кръг на Втора лига (насрочен за 5 и 6 април), когато трябваше да излязат срещу Кариана. Както е известно, тимът от Ерден преустанови участието си в първенството още преди Нова годиана.

Следващият официален мач за тима на Иван Колев ще се състои в уикенда, завършващ на 11 април. Тогава Локомотив ще гостува на прекия си конкурент за промоция – Пирин (Благоевград).

“Железничарите” са лидер във временното класиране с 46 точки, колкото има и Пирин. На трета позиция е Спортист (Своге) с 39.