Локо София започна подготовка, трима юноши тренират с отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Таранът Светослав Дяков все още не е подписал договор

Днес завърналият се в Първа лига Локомотив София започна подготовката за новия сезон, а наставникът на тима Иван Колев изрази надежда, че в следващите седмици ще бъде изграден боеспособен тим.

Той обяви, че с отбора започват тренировки три момчета от юношеската формация, а се надява, че ръководството ще успее да се договори и с нападателя Светослав Диков.

Таранът също се включи в заниманието на стадиона в столичния квартал “Надежда”, но все още няма подписан договор.

“Имаме три момчета от школата, които са с нас, единият е капитан на отбора,” заави Колев. На този етап няма нови лица. Не са малко трима футболисти от школата.

“Повечето момчета са на проби, за да видим техните качества. Търсим най-доброто на всяка една позиция. Надяваме се да сглобим един боеспособен отбор.

“Доколкото знам Светослав Диков води разговори с ръководството. Надявам се да се разберат…. Бразилците няма да се върнат. Ще ме притеснява, ако не може да намерим техни достойни заместници.”

Колев потвърди, че първата контролна среща на тима – срещу Септември (Симитли), ще се проведе следващия вторник.

„Започваме с контрола срещу Септември Симитли, която ще бъде следващият вторник. За мен е изключително важно да се представим достойно и да търсим максимума във всеки един мач.

„За нас е много важно футболистите да бъдат добре подготвени, да работят добре и да са отдадени на терена.“

Колев заяви, че не се притеснява на кой стадион ще домакинства през новия сезон Локомотив.

„Ако публиката, която миналата година доказа, че е изключително близо до отбора и ни подкрепяше непрекъснато, е с нас, на който и да е терен, няма да се притеснявам.“

„От нас зависи дали ще се справим в efbet Лига. Ще се опитаме на всяка цена да преодолеем това препятствие.