Локомотив Пловдив преговаря с трима за трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович разкри, че клубът води разговори с трима футболисти за евентуалното им преминаване на “Лаута”.

Специалистът обяви, че днес или утре очаква отговор от двама от тях.

“Взехме Георги Минчев (б. р. – от Царско село) и се надявам да ни помогне,” заяви Акрапович, който получи наградата на “Пресклуб България” за Треньор на месеца.

“Искаме да вземем още футболисти. Чакаме отговор от още двама играчи – днес или утре. Има и още един футболист, с когото преговаряме.”

По-рано днес кормчията на Черно-белите обяви съвсем директно, че желае да подсили състава на Локомотив с крилото Димо Бакалов, който вече е свободен агент, след като напусна Лудогорец.

Акрапович не скри амбициите си за новия сезон, обявявайки че отборът ще се стреми да спечели и Суперкупата на страната.

“Отборът ни може да играе важна роля в новото първенство,” каза той. “Най-важното е да играем красив и качествен футбол. Надявам се всички да са здрави. Тези, които бяха под карантина са окей.

“Програмата ни е трудна, ще имаме много мачове. Ще се опитаме да направим всичко възможно да се подготвим максимално добре за това кратко време, което имаме. Искаме да покажем характер. Трябва да искаме повече от това, което показваме на терена.

“Надявам се, че ще продължим да го правим. Трябва да спазваме дисциплина и да не се отпускаме. Вече всички ще гледат на нас по-друг начин. Лудогорец е много силен отбор. Ние обаче винаги играем добре срещу тях и се надявам да спечелим Суперкупата.”

Босненският специалист добави също, че всички играчи на Локо, които бяха заразени с коронавирус вече са здрави.

“Имам информация, че вече всички са с отрицателни тестове за COVID-19,” обяви Акрапович.