Лудогорец оглави efbet Лига с рутинно 2:0 над Локо София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разградчани събраха 22 точки на върха след седмата си победа през сезона

Лудогорец постигна рутинна победа с 2:0 над Локомотив София в мач от efbet Лига, като това бе седмият успех на разградчани през сезона. Те успяха да отбележат по един гол във всяко полувреме, като събраха 22 точки и оглавиха временното класиране.

Мачът започна с активни атаки от страна на Лудогорец, като първото сериозно положение дойде още в началните секунди. Спас Делев центрира от свободен удар, а опитът на защитника на Локомотив София, Бруно Франко, да изчисти топката, за малко не обърка вратаря Александър Любенов.

В 33-ата минута Лудогорец откри резултата след груба грешка на Любенов, който подари топката на Спас Делев. Делев нямаше проблем да я вкара в опразнената врата и направи резултата 1:0.

След точно 60 минути игра Лудогорец удвои преднината си. Рик Джонатан, който влезе от резервната скамейка, центрира отлично към Руан Круз, който надскочи защитник и с глава отбеляза за 2:0.

Лудогорец беше близо до трети гол в 69-ата минута, когато Сон преодоля защитник и стреля към близкия ъгъл на вратата, но ударът му се отби в левия страничен стълб.