Лудогорец преследва първи точки в Лига Европа срещу Виктория Пилзен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разградчани излизат за втория си мач от турнира след загубата с 0:2 от Славия Прага у дома

Лудогорец ще изиграе днес своя втори мач от основната фаза на Лига Европа срещу Виктория Пилзен. Срещата ще се проведе на стадион “Досан Арена” и ще започне в 22:00 часа българско време. Разградчани стартираха участието си в турнира със загуба с 0:2 от Славия Прага у дома, след което последва треньорска смяна, като Захари Сираков бе заменен от хърватина Игор Йовичевич.

Новият наставник на Лудогорец дебютира с победа 2:0 над Ботев Враца в мач от Първа лига. Днес обаче “орлите” ще се изправят срещу сериозен противник в лицето на Виктория Пилзен, които започнаха участието си в Лига Европа с престижно равенство 3:3 срещу Айнтрахт Франкфурт като гости.

И двата отбора са известни със силните си нападения, което може да наклони везните към очаквания за голове и в двете врати.

Чешкият тим, воден от Мирослав Кубек, се намира на трето място в чешкото първенство. Виктория Пилзен привлече през лятото бразилския нападател Рикардиньо от Левски, който все още не е успял да се наложи в състава на Кубек, като има само 70 игрови минути без гол, но се отличава с три попадения за втория отбор.

Съдия на двубоя ще бъде унгарецът Тамаш Богнар.