Лудогорец среща Петрокуб в опит да влезе в Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първата среща между двата отбора ще се изиграе в Разград.

Лудогорец се изправя срещу молдовския Петрокуб в плейоф за влизане в груповата фаза на Лига Европа. „Орлите“ са фаворит да елиминират своя противник в 2 мача и отново да са част от груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир.

Амбициите на българския шампион бяха да играят през тази седмица плейоф за влизане в Шампионската лига, но Карабах ги шокира и унижи на Хювефарма Арена с 7-2 като ги изхвърли от най-престижния европейски клубен турнир като при провал срещу молдовския си съперник, Лудогорец все пак ще играе наесен в Европа като ще бъде част от групите на Лигата на конференциите.

След шокиращата загуба от Карабах, Лудогорец успя да победи само няколко дни по-късно не победеният до този момент отбор на Левски с 1-0 и показа, че са оставили разочарованието в миналото като трябва да кажем, че елиминацията от предварителната фаза на ШЛ коства позицията на старши треньор Георги Дерменджиев.

Захари Сираков е временен треньор на „Орлите“ като той ще има задачата да вкара разградския отбор в групите на Лига Европа като ще има възможността да го направи от позицията на фаворит на неговия състав.