Лудогорец ще търси нова победа срещу разклатения Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Разградчани приемат "смърфовете" у дома от 20:00ч.

Лудогорец приема Локомотив Пловдив в последния мач от 11-ия кръг на efbet Лига на “Хювефарма Арена”, като срещата започва в 20:00 часа. “Орлите” са в отлична форма, като се намират в серия от четири поредни победи в първенството. Ако тимът на Игор Йовичевич избегне загуба днес, Лудогорец ще стане едноличен лидер в класирането, след като Левски загуби с 0:1 от Ботев Пловдив през уикенда.

Лудогорец имаше мач през седмицата в Лига Европа срещу Виктория Пилзен, завършил 0:0, но три от основните им играчи – Ивайло Чочев, Кайо Видал и Диниш Алмейда – бяха заменени принудително заради травми. Все още не е ясно дали те ще успеят да вземат участие в днешния двубой. Също така Бърнард Текпетей и Антон Недялков са с дълготрайни контузии и не са на разположение.

Локомотив Пловдив е изправен пред вътрешни проблеми, след като собственикът Христо Крушарски, спортният директор Илко Пиргов и треньорът Любослав Пенев си размениха тежки обвинения през седмицата. Крушарски обяви, че се оттегля от клуба и ще го продаде, ако получи 5 милиона лева. Тимът не се намира в най-добрата си форма, като в последните четири мача на свой терен Локомотив не е постигнал победа, с две загуби и две равенства.