Лудогорец тръгва към първа победа, насреща е Бялата лавина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шампионът Лудогорец и бронзовият медалист Славия се изправят тази вечер един срещу друг на "Хювефарма Арена" в първата среща от втория кръг в елитния ешелон.

Сезонът започна по възможно най-неприятния начин за разградчани, които загубиха последователно дуела за Суперкупата с Локомотив (Пловдив), а след отстъпиха и при визитата на Ботев (Враца) на старта на първенството.

Славия пък допусна късен гол и се задоволи само с равенство – 1:1, в дебютната си изява с Черно море.

Статистиката показва, че с досегашните 21 срещи между двата тима Лудогорец е записал 13 победи, 6 равенства и е допуснал едва 2 загуби. В 10-те срещи в Разград пък Орлите са непобедени – 7 победи и 3 ремита. Последният мач между двата тима обаче бе спечелен с 3:1 от столичани в края на миналия сезон, когато Лудогорец вече бе осигурил 9-ата си титла.

Треньорът на домакините Павел Върба не може да разчита на контузените Пламен Илиев и Вандерсон, както и на наказания Светослав Дяков. Гостите пристигат в Разград без кадрови проблеми.

ЛУДОГОРЕЦ – СЛАВИЯ

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Терзиев, Григоре, Недялков, Анисе, Сантана, Битон, Каули, Текпетей, Чибота

СЛАВИЯ: Стергиакис, Христов, Виячки, Гамаков, Попадийн, Вълчев, Бенгюзов, Кръстев, Йомов, Кирилов, Рангелов

Стадион: „Хювефарма Арена“, Разград
Съдия: Драгомир Драганов
Начало: 20:00 часа

За феновете, този мач не представлява само сблъсък на фаворитите в първенството, но и възможността да изпробват късмета си с букмейкъра Сесаме, който предлага разнообразни опции за залагания.