Конте: Лудост е да ни смятат за фаворит за титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът с любопитен коментар след загубата от Астън Вила

Мениджърът на Тотнъм – Антонио Конте беше видимо разочарован след загубата с 0:2 от Астън Вила в 17-ия кръг на Висшата лига.

Той сподели, че началните очаквания към отбора, че ще се бори за титлата са били лудост.

„Не съм разочарован от представянето. От началото до края видях правилните отдаденост, желание, интензитет и нужда от тичане. Ако ме питате, ще ви кажа, че футболът е малко странен”.

“Играхме само в един турнир с 12-13 футболисти, които нямаха контузии в последните 15 мача и използвахме само най-добрите си играчи. Арсенал събраха само 4 точки повече и приключихме с 20 по-малко от Манчестър Сити. Сътворихме чудо и знаех каква е ситуацията. Бях много ясен към клуба, а през лятото хората говореха за Тотнъм като за претендент за титлата. От моя опит беше малко лудо да чета тези неща, но трябва да го приемеш.”, заяви той.

“Искам да съм честен и много ясен. Казах това на клуба, изразих своето мнение. Феновете заслужават най-доброто. Може би да останем пети е най-доброто. Може би да сме шести, седми, пети или четвърти е най-доброто. За да станеш кандидат за титлата, са ти нужни солидни основи, 14-15 силни играчи и младите футболисти, които да се развиват. Също така всеки сезон да добавяш двама играчи, но за тях да инвестираш 60-70 млн. паунда, за да повишат нивото на отбора ти.”, добави Конте.