Луис Енрике шокира: По-добри сме без Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският специалист смята, че ПСЖ е по-силен отбор този сезон

Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике изрази задоволство от напредъка на Усман Дембеле през втория му сезон в клуба. Според Енрике, Дембеле е станал по-ефективен в завършващата фаза на атаките, въпреки че винаги е бил ключов играч за отбора с уникалната си способност да преодолява съперниците. Треньорът подчерта, че все още има място за подобрение и че продължават да работят върху това.

27-годишният френски национал се присъедини към ПСЖ от Барселона през август миналата година срещу сума от около 50 милиона евро и оттогава е отбелязал 9 гола и е направил 17 асистенции в 47 мача за парижани.

ПСЖ се подготвя за мача си срещу Реймс в Лига 1 без ключови играчи като Марко Асенсио, който страда от мускулна контузия, и вратаря Джанлуиджи Донарума, който също е извън игра заради мускулен проблем. Нападателят Гонкало Рамос и защитниците Лукас Ернандес и Преснел Кимпембе също няма да бъдат на разположение.

Въпреки загубата на Килиан Мбапе, който се присъедини към Реал Мадрид, Луис Енрике остава оптимист за развитието на отбора и смята, че ПСЖ разполага с по-добър състав в сравнение с миналия сезон.