Луиш Фиго не е убеден в отдадеността на Лео Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалецът прогнозира, че Меси ще напусне след края на сезона

Бившият португалски национал Луиш Фиго направи интересно изказване, заявявайки че Лео Меси вече не дава всичко от себе си в мачовете на Барселона.

Нещо повече, игралият за двата най-големи испански клуба Фиго прогнозора, че аржентинската супер звезда на каталунците ще си тръгне от “Камп Ноу” след края на сезона.

“Следях ситуацията с Меси и опита му да напусне Барселона и бях изненадан, както всички футболни фенове,” заяви португалецът. “Той си има своите причини да вземе подобно решение. Не знам какво се е случило преди това.

“Всеки клуб иска да има играч като Меси, но това зависи от фактори, като финансовата ситуация на клуба, парите, които трябва да се отделят за неговата заплата, желанието на играча. Като цяло, в живота, ако не искаш да бъдеш някъде, няма какво да промени мнението ти.”

Като играч Фиго изпадна в сходна ситуация. Той използва клауза в договора си с Барса и облече екипа на яростния съперник от испанската столица Реал Мадрид.

От началото на сезона Меси реализира шест гола в 10 мача. Бъдещето му в Барселона обаче продължава да е забулено в неизвестност е неясно, а контрактът му изтича следващото лято.