От Интер Маями обявиха заплатата на Лионел Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът е подписал доста изгоден договор

Президентът на американския Интер Маями Хорхе Мас обяви каква ще заплата получава новото звездно попълнение на клуба Лионел Меси. Според него аржентинецът ще получава между 50 и 60 милиона долара.

“Според договора Лео ще печели между 50 и 60 милиона долара годишно. Отне ми три години да убедя Меси да дойде в Маями. Година и половина беше много натоварена, имаше много разговори с бащата на футболиста Хорхе”, разкри Мас.

Меси обяви трансфера си в Интер Маями в края на миналия месец. Той премина там на свободен трансфер, след като отказа да поднови договора си с ПСЖ, а и от клуба вече смениха приоритетите си и се насочиха към по-млади играчи и вече нямат нужда от Меси.

Престоят на Меси на “Парк де Пренс” не премина по най-добрия начин за него. Той не успя да донесе трофея от Шампионска лига във френската столица и бе остро критикуван от феновете на тима. В Маями целта пред Дейвид Бекъм е да накара Меси да се чувства желан, тъй като едва тогава той е способен да покаже пълния си потенциал. Точно заради това той назначи познатия на Меси Тата Мартино и взе Серхио Бускетс. В момента Интер дори преговаря за привличането и на Жорди Алба и Луис Суарес.