Милан е крачка по-близо до привличането на Пулишич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Все по-вероятно е американският национал да заиграе на "Сан Сиро"

Според журналиста Руди Галети, отборът на Милан има голямо желание да разполага с Кристиан Пулишич в състава за следващия сезон. 24-годишният американски национал не се радва на добри моменти в Челси и е готов да премине при “росонерите”.

Пулишич премина през редиците на Борусия Дортмунд, след което осъществи мечтан трансфер в Челси и в началото имаше добри изяви. През последните два трансферни прозореца “сините” подписаха с няколко нови нападатели и американският национал вече се намира по-назад в класацията при избора за офанзивната част на състава. През наскоро приключилия сезон 2022/23, Пулишич участва в 30 мача, но беше на терена малко над 1000 минути. Той не е част от плановете на новия треньор Маурисио Почетино. И тъй като остава само година от договора му, то “сините” обмислят да го продадат.

Милан е наясно със ситуацията и напоследък настоява за привличането на 24-годишния футболист. Грандът от Милано вече се е договорил с играча. Американският национал има желание да се присъедини към “росонерите” и е готов на огромно намаление на заплатата, за да гарантира, че трансферът ще се осъществи.

Въпреки че преговорите напредват, все още има известна разлика между двата тима. Те обаче работят за намиране на решение, което да им помогне да постигнат споразумение. Разбира се, цената на футболиста е основната пречка. Тъй като играчът е готов да се присъедини към Милан, клубът от Милано обмисля да продаде играч, преди да направи следващата оферта за Пулишич, която би трябвало да се хареса на Челси.