Куриоз в Германия! Контрола завърши при резултат 26:0
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Немците не жалят съперниците си дори и в приятелски мачове

Днес отборите на Дуисбург и Лозорт Миедрих изиграха контрола, която завърши при невероятния резултат 26:0. Победители в срещата, логично, бяха Дуисбург, които са в по-горна дивизия от съперниците си. През миналия сезон те завършиха на 12-то място в Бундеслига 3.

Срещата започна много зле за гостите, които получиха попадение още в 10-ата минута. От там нататък тяхната отбрана тотално се срина и резултатът беше 5:0 още в 16-ата минута. Противно на очакванията, домакините от Дуисбург не намалиха темпото, напротив, те продължиха активно да търсят нови и нови попадения. До края на почивката резултатът вече бе 13:0 в тяхна полза.

През втората част играчите на Дуисбург отново не показаха съжаление към своите съперници. Те подновиха реализирането на голове в 48-ата минута и се спряха чак в 86-ата, когато бе оформено крайното 26:0.

Цели трима играчи на Дуисбург се отчетоха с хеттрик в двубоя. Това бяха Пледъл, Пуш и Бакир. Освен тях още 9 човека записаха името си на таблото, като някои го направиха повече от веднъж.