Тотнъм договори подписа на израелски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манор Соломон ще облече бялата фланелка през следващия сезон

Ръководството на Тотнъм договори трансфера на Манор Соломон, съобщава Фабрицио Романо. Израелецът е собственост на Шасхтьор Донецк и договорът му изтича на 31 декември, тази година. Заради военната обстановка в Украйна обаче, чуждестранните играчи могат да напуснат клубовете си на свободен трансфер, както ще направи и Соломон, ако ФИФА прецени, че нужните правила са спазени.

През миналия сезон Соломон също игра във Висшата лига, но тогава той защитаваше цветовете на Фулъм. Отдадения под наем израелец взе участие в 19 мача, в които вкара 4 гола. Той се представи на ниво и бе важен играч за направилия доста добър сезон отбор изграден от Марко Силва.

Соломон се превръща в първото ново попълнение в състава на “шпорите”, което е привлечено от новия мениджър Анге Постекоглу. Неговият дебютен сезон в северен Лондон ще бъде повече от тежък, тъй като Тотнъм се намира в турбуленция след слабия изминал сезон. През него “шпорите” не успяха да се класират за евротурните, тъй като завършиха на 8-ма позиция загубиха своя мениджър и сега са напът да изгубят и тяхната звезда Хари Кейн. Постекоглу обаче се надява, че ще може да разчита на нападателя и през следващия сезон и ще стабилизира ситуацията в клуба.