Тотнъм са отхвърлили оферта за Ерик Дайър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Предложението обаче не е било от Байерн Мюнхен, а от Бърнли

Мениджърът на новака във Висшата лига Бърнли – Венсан Компани е пожелал бранителят на Тотнъм Ерик Дайър. Според медиите на Острова обаче офертата на “виненочервените” е била отхвърлена от Даниел Леви. Тя е била за едногодишен наем.

Дайър е желан от доста отбори и възможността той да напусне Тотнъм в оставащото време до края на трансферния прозорец никак не е малка. Освен Бърнли, от него се интересува още Нюкасъл, както и Байерн Мюнхен.

“Свраките” обаче все още не са изпратили официална оферта, тъй като все още дискутират дали Дайър е правилният футболист за техния проект. Байерн пък не прибързват с оферта за англичанина, тъй като той не е най-желаният от тях кандидат. Приоритет на Томас Тухел за момента остава привличането на Жоао Палиня от Фулъм.

Тези колебания на останалите отбори дават шанс на Бърнли да подготви бързо нова оферта за Дайър и да я изпрати до ръководството на Тотнъм. Ако тя бъде достатъчно добра, има голям шанс Даниел Леви да пусне футболиста си, тъй като интересът от другите клубове не е толкова силен.