Хубчев за Левски: Айнтрахт няма да премине лесно срещу този отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "сините" им предстои решаващ двубой тази вечер

Бившият футболист на Левски и Айнтрахт Петър Хубчев даде мнението си за предстоящият мач-реванш между двата тима, които ще спорят за място в групите на Лигата на конференциите. Немците са фаворити в срещата, но “сините” показаха в първия мач, че при никакви обстоятелства не трябва да бъдат подценявани.

“Въздържам се. Все още имам тесни връзки и с двата клуба. Франкфурт, разбира се, е фаворит. Но Левски показа в първия мач, че не e толкова зле, колкото някои очакваха да бъдe. Айнтрахт няма да премине лесно срещу този отбор”, започна Хубчев запитан за предпочитанията си между двата отбора.

“Левски вече изигра десет мача този сезон. Отборът е много по-нагласен и разполага с добри играчи. Уелтон е най-добрият играч за мен, наистина харесвам бързата му игра. Все още поддържам връзка с няколко човека от клуба. Уелтон има страхотен характер и винаги дава всичко от себе си в тренировките. Той със сигурност също има възможност да играе в по-добро първенство. Много играчи на Левски никога не са играли пред такава публика. Няма да им бъде лесно, особено на младите. Атмосферата е ясно предимство за Айнтрахт”, продължи той.

“Във всеки отбор има много чужденци. Младите таланти често получават само няколко шанса, а когато нещата станат трудни, не им се гласува доверие. Те не получават такава възможност, както преди”, завърши Хубчев с мнението си за това колко шансове получават младите футболисти в България.