Брайтън в трансферна битка с Тотнъм за халф на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Конър Галахър е свързван с преместване от Челси това лято, като Брайтън и Тотнъм имат интерес

23-годишният полузащитник на Челси Конър Галахър е свързван с клубове като Тотнъм и Брайтън. Информация от Football Transfers твърди, че “чайките” в момента водят преговори за подписа на футболиста на Челси, който струва 50 милиона паунда.

Тимът на Брайтън трябва да привлече играчи в халфовата линия след напускането на Алексис Мак Алистър и Мойсес Кайседо по-рано това лято. Галахър може да се окаже качествен трансфер за тях и остава да видим дали Челси са готови да го продадат.

Съобщава се, че 23-годишният играч има желание да остане на “Стамфорд Бридж”. Но той е наясно с факта, че може да не е титуляр за отбора този сезон. Челси вече привлече редица играчи и имат значителна дълбочина на всяка позиция. Маурисио Почетино наскоро подписа с Мойсес Кайседо и Ромео Лавия. Очаква се двамата играчи да започват заедно с Енцо Фернандес в центъра на халфовата линия на Челси. Галахър няма да иска да стой на пейката в Челси и остава да видим дали е готов да започне нова глава в кариерата си.

23-годишният футболист е доказал качеството си във Висшата лига с Челси и Кристъл Палас, където бе под наем през сезон 2021/22. Галахър със сигурност е достатъчно добър за Брайтън и може да ги подобри в халфовата линия, като футболистът има качеството да се развие в страхотен полузащитник в Премиър Лийг.