Добри новини за Юрген Клоп преди мача с Aстън Вила
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Къртис Джоунс е подновил пълноценни тренировки с мърсисайдци

В неделя тимът на Ливърпул посреща Астън Вила в преследване на трета поредна победа във Висшата лига. Добри новини за треньора на “червените” Юрген Клоп преди трудния мач с бирмингамци, след като стана ясно, че Къртис Джоунс е подновил пълноценни тренировки с “червените” и може да играе в неделя.

Джоус бе получил травма в първия мач за сезона срещу Челси, но имаше информации, че ще бъде на линия за двубоя срещу Нюкасъл в миналия кръг. Периодът на отсъствие на 22-годишния халф обаче бе удължен. Сега все пак Юрген Клоп ще може да го включи в състава и да разчита на него в двубоя срещу Астън Вила.

Друг от полузащитниците на “червените” – Тиаго Алкантара, все още не е готов за завръщане в игра. Той бе забелязан на тренировъчната база, но не се е включил в тренировките, водени от Клоп и неговия щаб. Все пак има вероятност Тиаго да поднови тренировки до края на седмицата.

Стефан Байчетич също вече е на линия за Юрген Клоп, а в същото време нидерландския халф Райън Гравенберх остава трансферна цел на Ливърпул.