Тата Мартино: Печелим, защото имаме най-добрия футболист в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът изказа благодарности към своя сънародник

Мениджърът на Интер Маями – Херардо Мартино направи любопитно изказване след като неговият отбор достигна до финала за Купата на САЩ. Интер Маями отстрани Синсинати на полуфинала след драматичен двубой, който бе решен след изпълнение на дузпи.

До изпълнение на наказателни удари обаче изобщо можеше да не се стигне ако не беше Лионел Меси. Интер Маями изоставаше с два гола до 60-та минута, когато се намеси аржентинецът. Той направи две асистенции на свой съотборник и Интер се върна в мача.

Това представяне не можеше да премине без похвала от страна на Тата Мартино, който се изказа доста ласкаво за Меси, с когото са работили заедно и преди.

„Ако има една дума, която може да опише последните няколко седмици за нас, това е интензивност. Спечелихме някои мачове повече с характер, отколкото с игра. И поради факта, че в нашия отбор играе най-добрият футболист в света.

Все още имам същите очаквания, както преди. Искам да продължим да преминаваме през етапите, доколкото можем. Бих искал отборът да играе по-добре в бъдеще. Но е трудно, когато не можеш да тренираш и трябва да почиваш“, каза специалистът.