Добри новини за Арсенал, звезда се завърна след тежка контузия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Габи Жесус вече тренира с отбора

Журналистът Фабрицио Романо сподели прекрасни новини за феновете на Арсенал само преди минути. Нападателят на тима Габриел Жесус вече е подновил тренировки с тима след като се  контузи тежко през миналия сезон.

Контузията на Жесус дойде в най-лошия момент за него и за отбора му. Той се получи травмата през ноември и пропусна целия сезон, който можеше дори да приключи с титла във Висшата лига за Арсенал.Това сигурно много е повлияло на психиката на бразилеца, който е гледал как съотборниците му играят всяка седмица без него.

Жесус бе привлечен от Манчестър Сити в началото на сезона. За него “артилеристите” платиха малко над 50 милиона евро, които обаче той оправда въпреки, че игра само в доста малък период от сезона. Бразилецът пасна идеално в схемата на Микел Артета и накара мнозина фенове да се чудят дали Арсенал нямаше да стане шампион на Англия, ако той не бе пропуснал толкова голяма част от сезона.

Миналия сезон обаче вече свърши и Арсенал трябва да започне новата кампания по колкото се може по-добър начин, за да има шанс отново да се бори за титлата.