Манчестър Юнайтед си хареса още един вратар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Влаходимос може да премине на "Олд Трафорд"

Ръководството на Манчестър Юнайтед е изпратило официална оферта до Бенфика за стража на тима Одисеас Влаходимос, твърди журналистът Флориан Плетенберг. Според информацията предложението до “орлите” е на стойност 15 милиона евро, а Влаходимос е получил оферта за 5-годишен договор.

Влаходимос е трансферна цел на Манчестър Юнайтед от няколко сезона. Той дълго време бе спряган за заместник на Давид де Хеа, но през лятото Ерик тен Хаг реши Андре Онана да замени легендарния испанец. Това означава, че ако гъркът бъде привлечен на “Олд Трафорд” той ще има роля по-скоро на резерва на Онана и ще замени Дийн Хендерсън, за когото усилено се спекулира, че ще напусне тима това лято. Предизвикателството обаче не е проблем за Влаходимос и той е готов да се бори за титулярно място с Онана.

Макар Тен Хаг също много да иска Влаходимос, все още не е ясно дали трансферът ще бъде осъществен. Причината за това е, че нидерландецът иска ръководството на привлече и още един полузащитник. Тези разходи може и да се окажат твърде много за семейство Глейзър и те да блокират трансфера за стража на Бенфика в последния момент.