Анчелоти: Нови покупки? Не, 100% не
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианецът разби всички слухове около Реал Мадрод

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти категорично заяви, че тимът няма да участва повече в летния трансферен пазар. Италианецът иска да работи с групата от футболисти, с които разполага в момента и няма намерение нито да продава, нито да купува когото и да било.

“Нови покупки? Не, ще отхвърля това. 100% не. Свърши, отказвам всички нови покупки до затварянето на пазара – съставът е затворен”, каза опитният специалист.

Тези думи на Анчелоти потвърждават тезата, че Реал Мадрид няма намерение да изпраща оферта до Пари Сен Жермен за Килиан Мбапе, въпреки слуховете, които обикалят медийното пространство в последните седмици. “Кралете” ще направят нов опит за привличането на френския нападател другото лято, когато той е свободен агент.

Не е изключена обаче и възможността Флорентино Перес да изпрати оферта за Мбапе през зимата, тъй като по този начин той ще спести доста главоболия на футболиста с ръководството на ПСЖ, които продължават категорично да настояват, че той няма да напусне клуба на свободен трансфер. Това искане на Ал-Келаифи обаче за момента изглежда почти невъзможно да бъде спазено, тъй като Мбапе вече е решил, че иска да премине в Реал Мадрид и най-вероятно това ще се случи другото лято, когато той е свободен агент.