Лукас Моура изглежда е готов да смени клубната си принадлежност
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Не знаех за интереса от страна на Севиля, но това е страхотен клуб, а Ла Лига - невероятно първенство", каза крилото.

Офанзивният футболист на Тотнъм – Лукас Моура, разкри, че съществува опцията да смени клубната си принадлежност и да премине в състава на Севиля.

В последните дни се появиха информации за интерес на “бяло-червените” към бразилеца, който пък изрази готовност да премине на „Рамон Санчес Писхуан“, ако се стигне до реално предложение към него.

„Не знаех за интереса от страна на Севиля. Но това е страхотен клуб, чувал съм добри отзиви и за града, а освен това отборът играе в Ла Лига, а това е първенство, което много харесвам, защото там играят техничен футбол и ще пасне на стила ми. Нека видим какво ще се случи.

Имам договор с Тотнъм за още една година. Спокоен съм и живея ден за ден. Концентриран съм върху играта си през този сезон. Ако Тотнъм реши да поднови договора ми, добре, ако пък не, ще седна и ще обмисля всички предложения заедно със семейството си. Но Ла Лига е първенство, което много харесвам“, заяви Лукас Моура.

От началото на кампанията във Висшата лига Лукас не получава достатъчно шансове за игра и се счита, че мениджърът Антонио Конте не смята да разчита на него.