Любо: “Има хора, които трябва да помислят дали стават за ЦСКА”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА е висока летва, емблемата много тежи, заяви наставникът на Армейците

Старши треньорът на ЦСКА София Любо Пенев отправи предупреждение към някои от играчите на своя тим да осмислят добре дали са готови да се справят с огромната отговорност да носят червената фланелка.

Днес клубът от “Българска армия”, който само преди три дни триумфира в турнира за Купата на България, отстъпи с 0:1 на ЦСКА 1948.

“Има достатъчно поговорки (с които да обясня какво се случи днес) – като не вкараш, ще ти вкарат,” коментира наставникът на носителя на Купата на България. “Ето пресен пример.

“Какъвто и анализ да направим, като не вкараш гол, няма как да победиш. Какво има да говорим. Отборът игра добре, но не вкарваме голове. Не само днес, но и в дурги мачове. Всеки един трябва да си направи заключение игра ли според възможностите си.

“Всеки мач е важен. Срещу нас всеки играе максимално мотивиран. Ние сме ЦСКА, това трябва да е ясно на всички. Не трябва да подценяваме нито един противник. Ако някой не издържа и не е готов, ЦСКА е висока летва. Емблемата много тежи!

“Всеки трябва да си направи нужните изводи: “Аз ставам ли, не ставам ли?”

“Играта бе спирана много пъти заради ВАР, илизаради фаулове в полза на единия или другия отбор. Може би продължението бе нормално. Ако има нарушение – да се свири, ако не – да не се свири.

“Има доста хора, които трябва да се замислят – аз къде се намирам, коя фланелка нося, играх ли на максималните си възможности”.