Любо Пенев: Имам ясни и точни идеи за отбора и това се вижда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Знаем на какви позиции ни трябва подсилване. Да не влизам в подробности. Разговаряме от известно време"

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев остана доволен от победата с 2:0 над Берое в последния кръг. Треньорът на „армейците“ разкри след мача, че клубът води преговори за привличането на нови футболисти.

“Вкарахме бързи голове в началото на първото и второто полувреме. Изиграхме стегнат мач. Добро представяне. Ние сме професионалисти. Сега можем да се отпуснем във ваканцията, но не преди и по време на мача”, заяви Пенев след срещата.

“Знаем на какви позиции ни трябва подсилване. Да не влизам в подробности. Разговаряме от известно време. Сега не мога да ги кажа. Ще видим”, каза треньорът, след като бе попитан дали иска да задържи Тиаго и Кайседо в отбора.

“Футболистите имат договори с ЦСКА. Сега е лято, по-голям трансферен период от зимния. Нормално е да се коментират футболисти, които играят добре. Благодаря на футболистите за старанието, което полагат. Имам ясни и точни идеи как да развивам отбора и това се вижда. Предстои ни много работа.“

“Благодаря на феновете за подкрепата, въпреки че беше за един-два мача, най-вече за Купата. Много скоро ще бъдем заедно. Надявам се да имаме пълен достъп до нашите привърженици и аз им благодаря. И доскоро”, допълни специалистът.