Любо Пенев не е доволен от съдийството в мача с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Съдиите правят каквото си искат", заяви треньорът на Царско село

Наставникът на Царско село Любослав Пенев изрази задоволство от играта на неговия отбор в мача с ЦСКА 1948, в който “царете” загубиха с 1:2. Според опития специалист, съдиите в тази среща са си правили, каквото искат, а вече от 10-15 години има фактори, които влияят на родния футбол.

„Нашият отбор се представи на ниво, имаше някои пропуски първото полувреме, второто излязохме по-уверени и съвсем логично изравнихме. Това мога да кажа за моя отбор“, коментира Любо Пенев.

„Не е само спорна ситуацията за дузпата. Имаше много други ситуации в двубоя, които бяха отсъдени погрешно. Тези въпроси да се задават към друг човек. Тези, които не трябва да ги забелязваме максимално по време на двубоя, си правят каквото искат. И това беше едно от нещата, които повлияха на изхода на мача“, заяви треньорът на Царско село.

„Няма да давам индивидуални оценки, има неща, които ще се коригират. Ще направим необходимите изводи. Лошото е, че от 10-15 години вече има фактори, които влияят на българския футбол. Ще видим какво е нужно да се оправят тези работи. Не ме питайте за Конгреса на БФС“.

„Трябва да бележим голове. Ние подобряваме този елемент, но не се получава в някои ситуации. Може би формулата е грешна. Бачкаме и това е. Няма да ви кажа дали търсим нови попълнения“, завърши наставникът на столичния отбор.