Любо Пенев за предстоящия мач с Лудогорец: Имаме много сили
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Доволен съм от това, което видях от нашите момчета", сподели Пенев след двубоя с Ботев Враца

Наставникът на Царско село Любослав Пенев изрази задоволството си от успех с 3:0 при визитата на Ботев Враца. Специалистът направи коментар и за предстоящия мач от Купата на България в средата на следващата седмица срещу Лудогорец, като каза, че Царско село има много сили и потенциал.

„Продължихме да играем в линията, в която играем и да търсим успеха. Когато бележим , нещата се получават по различен начин. Това е посоката, която следваме и върху която работим. Извадихме си нужните поуки от предишните мачове“, коментира Пенев.

„Доволен съм от всички играчи. Давам висока оценка на тима. Играхме много добре от самото начало до края на двубоя“, добави треньорът на “Царете”.

„Ние се отнасяме сериозно и не подценяваме нито един противник. Доволен съм от това, което видях от нашите момчета. Няма значение кой бележи попаденията. Важното е да вкараме голове”, продължи Любо Пенев.

„Имаме много сили. Имаме потенциал. Добър тим сме и добре подготвен. На мен ми харесва. Със сигурност ще направим ротации“, каза Пенев по повод предстоящия двубой срещу Лудогорец.

Срещата между Царско село и Лудогорец е в сряда от 15:00 ч. в София и е част от 1/8-финалите на Купата на България.