google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нюкасъл Юнайтед получи голяма неуспех в преследването на крилото на "сините"

При по-малко от две седмици до края на трансферния прозорец, Нюкасъл все още обмисля да направи голям трансфер през това лято. Според информация от Fichajes,”свраките” са готови да развържат кесията, за да се подсилят с таланта от Челси – Нони Мадуеке, в опит да подсилят допълнително атаката си, но играчът няма никакви намерения да напуска ‘Стамфорд Бридж’.

Мадуеке се раздели с Тотнъм през лятото на 2018 г., за да се присъедини към академията на ПСВ Айндховен. След като си направи име, подвизавайки се в нидерландския клуб, той премина в Челси в началото на 2023 г. Английският младежки национал имаше ограничено време на терена, откакто се премести в Западен Лондон, но той успя да направи доста впечатляващи изяви.

Мадуеке има още 6 години договор с Челси и не смята да напуска тима. Интерес към подписа му обаче има Нюкасъл, който желае още класа в нападение. “Свраките” обмислят оферта за бившата звезда на ПСВ. Алтернативна цел на тима е Феран Торес от Барселона.

Челси е готов да изслуша оферти за услугите на английския талант Мадуеке. Въпреки че е считан за важна част от бъдещето на клуба, те са готови да спечелят от него предвид дълбочината, която имат по фланговете. Мадуеке обаче иска да остане в Челси и да се бори за място в стартовите 11 на Енцо Марсека.