Магуайър: Не искаме да сме втори, а да печелим титли!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Второто място не е достатъчно. Трябва да станем по-добри, за да започнем да печелим титли от Премиър лийг", заяви английският национал

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е доволен от развитието на отбора, но смята, че трябва да се направи следващата крачка, която е спечелването на трофеи. “Червените дяволи” финишираха втори в Премиър лийг, но според Магуайър това не е достатъчно.

“Второто място не е достатъчно. Трябва да станем по-добри, за да започнем да печелим титли от Премиър лийг. Убеден съм, че останалите момчета от клуба ще са съгласни с мен”, заяви Магуайър в интервю за Гари Невил, публикувано в канала му The Overlap.

“Смятам, че се развиваме. Дори сме в много добра форма, но серията на Ман Сити е изключителна. Трябва да им го признаем. Самите ние изпуснахме много точки по глуповат начин. Знаем, че можем да се справяме по-убедително и е нужно да сме по-безмилостни към съперниците. Необходимо е в дербитата да вярваме повече в себе си, за да можем да спечелим”, сподели капитанът на “червените дяволи”

Хари Магуайър призна също, че е имал среща с Гуардиола и е бил желан от Ман Сити, но той е израснал, гледайки срещите на Манчестър Юнайтед и е бил решил да играе на “Олд Трафорд”. Освен това Ман Юнайтед са го искали доста повече време.

В сряда Манчестър Юнайтед може да спечели трофея от Лига Европа, като във финалния мач ще играе срещу Виляреал.