Магуайър: Усещането е страхотно, нека прогресът ни продължи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Очаква ни голям мач и искаме този път да стигнем по-далече, отколкото на Световното първенство"

Бранителят на Англия Хари Магуайър е на мнение, че отборът се развива, което се видяло и от успеха на „трите лъва“ с 4:0 над Украйна снощи. Футболистът на Манчестър Юнайтед изрази надежди отборът да продължи с добрите си изяви и в полуфиналната фаза на Евро 2020.

“Усещането е страхотно. Отново да сме на полуфинал на голямо първенство е голямо постижение. Не искам да развалям настроението, но няма да спрем дотук. Очаква ни голям мач и искаме този път да стигнем по-далече, отколкото на Световното първенство. Усещането е страхотно да спечелим тук, а начинът, по който го направихме, показва колко сме се развили като отбор. Нека прогресът ни продължи.”

“Първото полувреме беше трудно. Вкарахме рано, но те ни създадоха проблеми. Вторият гол ни успокои много и от там нататък контролирахме мача. Беше впечатляващо представяне. Трудно е да осмислиш нещата, тъй като ни чака нов голям мач. Тази вечер атмосферата ще е страхотна, но след като се събудим трябва отново да сме концентрирани. Тази група играчи няма да се задоволи с полуфинал”, каза още Магуайър.