Майк Тайсън изрази готовност да се боксира с Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от най-великите боксьори в историята – Майк Тайсън, изрази готовност да се боксира за благотворителност с всеки, който се съгласи. В края на ноември Железния Майк ще се завърне на ринга след 15 години извън играта, за да се изправи срещу Рой Джоунс.

Двубоят между двамата ще е показно, което е предвидено да е с продължителност от 8 рунда, без да има съдии, което значи, че победата може да се постигне единствено чрез нокаут. Тайсън вече е на 54 години, но това не го смущава и той се намира в отлична спортна форма. Майк Тайсън сподели за TMZ, че е готов да се качи на ринга с Джошуа, но само за благотворителност.

Майк Тайсън е в серия от 2 поредни загуби и за последно загуби от Кевин Макбрайд през юни 2005 година. Наскоро пък треньорът на Майк – Рафаел Кордейро, заяви, че неговия боец може да се съревновава с Дионтей Уайлдър, Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Ето и част от интервюто на Майк Тайсън за TMZ:

“Не знам какво ви е говорил Рафаел Кордейро за мен. Той е специален треньор и аз го обичам. Просто е страхотен и двамата работим заедно много часове. Правя всичко това с благотворителна цел и ще даря парите. Правя нещо, което е по-голямо от мен. Вярвам, че това ме прави по-добър човек”, заяви Майк Тайсън.

“Това е страхотно. Готов съм да взема участие в още битки за благотворителни цели. Това е забавно и е само за благотворителност. Каузата е добра, но ще дадем всичко от себе си. С удоволствие ще се бия с Антъни Джошуа за благотворителност. Ще бъде умопомрачително”, добави живата легенда на бокса.