Майкъла: На Пенев нещо не му се получи, Младенов е класика
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ЦСКА игра безобразно в първите два мача, както и през второто полувреме в неделя"

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев подкрепи решението на Гриша Ганчев да направи генерални промени на „Българска армия“. Майкъла е на мнение, че назначаването на Стойчо Младенов на треньорския пост е правилен ход за „червените“.

“Изключително силен ход с това, че смени всички. Така се прави! Не че Любо Пенев е слаб треньор, но нещо не му се получи. Не може да падаш с 0:4 от Лудогорец или да не можеш да биеш Лиепая и да казваш, че си играл супер. Глупости! ЦСКА игра безобразно в първите два мача, както и през второто полувреме в неделя. И защо Любо не излезе да каже, че не е участвал в трансферите или че той е махнал кондиционния треньор, а обяснява, че имал подкрепа, но пък всъщото време някой работел срещу клуба. Стойчо Младенов е класика. Трябва някой да носи отговорност, а не са слуша какво му казват“, заявява Майкъла пред „Тема Спорт“.

„Стойчо компромиси не прави. На него, ако някой му се обади да му реди състава, ще си тръгне веднага. ЦСКА сега трябва да се стабилизира и феновете да се върнат масово по трибуните. Това става с победи и добра игра. Младенов е точният човек, но той има сериозни финансови изисквания. Това вече е проблем на Гриша Ганчев и той си е направил сметката и трябва да е подготвен. Ако всичко е точно в това отношение, няма да има проблем. На този етап най-важното е да започнат да работят като професионалисти. Такива в България са само Лудогорец. На Стойчо не му върви в Европа, но съм сигурен, че ще бием Лиепая с 2:1 и всичко тръгва нагоре”, допълва бившият играч на ЦСКА.