Майкъла: Нито една институция не спира строежа на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Остава само клубът да направи апортна вноска, с която да гарантира, че разполага с пари, с които да започне строителните дейност", заяви Георги Илиев

Бившият полузащитник и изпълнителен директор на ЦСКА – Георги Илиев, говори пред Sportal за информацията в медиите относно стадион “Българска армия”. Строителният предприемач е на мнение, че документално всичко около стадиона е готово, като остава ръководството на клуба да осигури парите за строеж.

“Документите за “Армията” са готови, ЦСКА няма спирачка относно строежа на стадиона от нито една институция. Остава само клубът да направи апортна вноска, с която да гарантира, че разполага с пари, с които да започне строителните дейности. Става въпрос за 20 милиона лева, които могат да се набавят и като банков кредит. За още 30 милиона продаваш за 30 г. правата върху името на стадиона на някоя голяма компания, както стана с “Арена Армеец”, и строителството може да стартира”, заяви Майкъла.

“Има достатъчно място да се строи там – няма да пострада нито едно дърво или храст. Още повече, че трибуните ще се приближат към терена с премахването на лекоатлетическата писта. Буташ всичко и градиш едно ново модерно съоръжение, каквото привържениците на ЦСКА чакат дълги години и заслужават. Всичко е в ръцете на ръководството”, добави Георги Илиев.