Макрилос: Равнището на efbet Лига е доста високо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Славия е голям клуб, с история и традиции, чест е за мен да играя за този отбор"

Новото попълнение на Славия Питър Макрилос беше избран от треньорите в елитната ни дивизия за Играч на 19-ия кръг на efbet Лига. Халфът вкара две от попаденията при успеха с 3:2 над Арда.

“Благодаря много за тази награда, благодаря на съотборниците ми, както и на клуба, те ми помогнаха да я спечеля. Благодарен към за наградата, не съм я очаквал, искам да помогна на отбора да излезе от това положение, в което се намира в момента. Атмосферата в тима не е много добра, след като вчера загубихме двубоя, фокусирани сме в следващия двубой. Отношенията между играчите са добри, опитваме се да излезем от ситуацията. В един мач играем добре, в друг не толкова”, сподели Макрилос след получаванто на приза.

“Славия е голям клуб, с история и традиции, чест е за мен да играя за този отбор, това е крачка в развитието ми, надявам се да подобрявам играта си и да помагам на Славия. Играл съм в Англия, Гърция и Финландия, тук равнището на първенството е доста високо, затова дойдох да играя тук, това е мое мнение”, добави халфът.

“Всеки мач е важен, целта е да спечелим максимално възможния брой точки, искаме да побеждаваме във всеки един мач, искам да играя като в мача с Арда, както и всеки мач да печелим. Моят ум е ангажиран изцяло в Славия, дойдох тук да играя за Славия.“