Ман Сити победи Уест Хям 3-1 след нов хеттрик на Холанд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Гражданите“ продължават да мачкат във Висшата лига.

Манчестър Сити спечели гостуването си на Уест Хам Юнайтед на “Лондон Стейдиъм” с 3-1 като суперзвездата на „Гражданите“ Холанд записа хеттрик като това е втори пореден като това беше 3та поредна победа за тима на Пеп Гуардиола, които се възползваха от грешната стъпка на Арсенал по-рано през деня, които не успяха да се справят с Брайтън у дома и завършиха наравно.

Гостите се нуждаеха само от 10 минути, за да поведат в резултата като голямата звезда на „Гражданите“ Ерлинг Холанд откри резултата след асистенция от Бернардо Силва.

Домакините обаче успяха да стигнат до равенството в 19тата минута, когато Рубен Диаш си отбеляза автогол.

Радостта на „Чуковете“ обаче не продължи дълго, защото „Небесносините“ отново поведоха в резултата в 30тата минута и пак автор на попадението беше Ерлинг Холанд, който получи топката в наказателното поле от Рико Люис и със силен шут в горната част на вратата разочарова Алфонс Ареола, който определено можеше да се намеси по-убедително.

През втората част резултата оставаше непроменен докато не се стигна до 82рата минута, когато кой ако не Ерлинг Холанд сложи край на интригата и гарантира трите точки за отбора на Пеп Гуардиола със своето 3то попадение в двубоя и втори пореден хеттрик във Висшата лига след като вкара 3 гола и на Ипсуич миналата седмица.