Ман Сити приема Арсенал в дуел между фаворитите за титлата във ВЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Небесносините“ и „Артилеристите“ ще премерят сили още в 5тия кръг на Висшата лига.

Манчестър Сити ще се изправи срещу Арсенал на „Етихад“ в мач от 5тия кръг на английската Висша лига в неделя от 18:30 часа българско време.

Футболистите на Пеп Гуардиола са безпогрешни в първенството от началото на кампания като записаха 4 победи от 4 срещи като последната беше най-трудна като им трябваше обрат у дома срещу Брентфорд.

Преди няколко дни обаче „Гражданите“ разочароваха в своя дебютен сблъсък от Шампионската лига и завършиха 0-0 срещу Интер на своя стадион.

Арсенал също стартира новия сезон силно с 3 победи и 1 равенство като за загубените точки решаващ фактор имаше червения картон на Деклан Райс още през първото полувреме срещу Брайтън.

„Артилеристите“ също имаха мач от ШЛ като гостуваха на Аталанта в четвъртък и те като Сити завършиха 0-0 като Давид Рая трябваше да спасява дузпа, за да спаси своя тим от поражение в Бергамо.

Ман Сити са фаворит на сайтовете за залози като Арсенал няма да могат да разчитат на някои свои ключови футболисти като очакванията ми за сблъсъка са максимална предпазливост и от двата тима толкова рано през сезона като това ще лиши сблъсъка от рискове и много голове.