Ман Сити с офанзива за Лионел Меси, ако проблемите му в Барса се задълбочат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В испанските медии се появиха информации за конфликт в лагера на Барселона между звездата на тима Лионел Меси и спортния директор Ерик Абидал. От английския шампион Ман Сити веднага са отправили поглед към случващото се и са готови да предложат оферта към Лионел Меси, ако проблемите му в Барса се задълбочат.

Начело на ръководството на Ман Сити са Феран Сориано и Чики Бергисстаин, а те отлично познават как работи каталунският клуб. Двамата вече са започнали проучване около евентуално привличане на Меси. Аржентинският футболист бе подразнен от изказването на Абидал, че някои от играчите на тима не са се раздавали достатъчно при Ернесто Валверде.

В Ман Сити не са сигурни дали е възможно този конфликт между Меси и Абидал да накара аржентинеца да напусне “Камп Ноу”. Те обаче ще направят всичко по силите си да вземат Лионел Меси, ако скандалите се задълбочат и той поиска да напусне.

Шансовете пък Меси да избере Ман Сити не са никак малки, тъй като начело на отбора е Пеп Гуардиола, с който Меси имаше чудесни моменти в Барселона. В нападението на тима пък е Серхио Агуеро, който е един от най-добрите приятели на Лионел Меси.

През следващото лято Меси има клауза в договора си да напусне Барселона като свободен агент, така че може да се стигне до сензационен трансфер на аржентинската супер звезда на световния футбол.