google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" с интерес към Хаким Зиеш от Челси

Челси се подготвят за предстоящия януарски трансферен прозорец и докато вниманието е насочено към привличането на играчи, може да има и някои напускащи. Тъй като някои от футболистите с периферна роля все още са в клуба, след като не успяха да направят трансфер през лятото, техният шанс за напускане е през зимата.

Един от тези, които се борят за игрово време на Стамфорд Бридж, е Хаким Зиеш, който не успя да си осигури място в титулярния състав, откакто се присъедини от Аякс. Въпреки това, плеймейкърът показа проблясъци на способностите си и това беше напълно изложено в изявите му на Световното първенство за Мароко.

Зиеш спечели наградата Играч на мача за представянето си срещу Белгия, където неговата нация записа важна победа с 2:0, за да ги доближи до класиране на елиминациите. След мача футболистът беше попитан от NOS за евентуален трансфер през януари, на което той отговори: „Трудно е да се каже, трудно е да се каже. Не знаем какво ще се случи през зимата. Това е футбол, така че е трудно да се каже.”

29-годишният футболист почти не изключи възможността да напусне Челси, след като бе близо до това през лятото след интерес от страна на Милан. Според информациите, Манчестър Юнайтед ще се опита да подпише с халфа, който преди това е играл под ръководството на треньора Ерик тен Хаг в Аякс. Говори се, че “червените дяволи” са се интересували през последните няколко дни за привличането на Зиеш.