Ман Юнайтед не привлече нито един от исканите играчи от Солскяер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Английският гранд Манчестър Юнайтед не е успял да подпише с нито една от приоритетните цели на своя старши-треньор Оле Гунар Солскяер през изминалия трансферен прозорец. „Червените дяволи“ не успяха да впечатлят феновете си това лято, след като се подсилиха само с трима нови играчи – Дони ван де Беек, Алекс Телес и Единсон Кавани, като последните бяха привлечени на пожар в края на трансферния прозорец.

„ESPN“ излиза с информация, че нито един от тези играчи не е бил в списъка на Оле Гунар Солскяер, който е искал по-мащабна селекция, като с новите попълнения отборът да бъде претендент за титлата. Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо беше приоритетна цел на Солскяер, а освен него норвежецът искаше да подсили тима с полузащитника на Астън Вила Джак Грийлиш и централният защитник на РБ Лайпциг Даю Упамекано.

Юнайтед се опитваше да привлече Санчо през последните няколко месеца, но така и не предложи достатъчно добра оферта, която да бъде приета от Борусия Дортмунд. Междувременно Джак Грийлиш подписа нов договор с Астън Вила, като на неговата позиция бе привлечен Дони Ван де Беек от Аякс, който обаче все още няма мач като титуляр за тима.

В края на летния трансферен прозорец Ман Юнайтед привлече Алекс Телес и Единсон Кавани, които все пак са били одобрени от Солскяер. Клубът обаче имаше сериозна нужда от нов централен бранител, но такъв не беше привлечен.