Ман Юнайтед се отказва от Кейн заради звезда на Аталанта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" спешно се нуждаят от нов нападател

Ръководството на Манчестър Юнайтед започна да разсъждава върху план Б, ако от Тотнъм откажат да продадат Хари Кейн. Първото име в списъка на манчестърци е това на нападателя на Аталанта Расмус Хьойлунд.

Всички на “Олд Трафорд” добре познават директора на Тотнъм Даниел Леви и неговият упорите характер, когато някой се интересува от негов футболист. “Червените дяволи” минаха за последен път през адските мъки на това да преговаряш с Леви, когато закупиха именно българина Димитър Бербатов. Тогава родния талант бе звезда на “шпорите” и бе точно толкова важен за тима колкото е в момента и Хари Кейн. Сър Алекс Фъргюсън, който ръководеше Манчестър Юнайтед, по това време настояваше упорито за привличането на Бербо и това не остави друг избор на ръководството освен да преговаря с Леви.

Сега обаче Ерик тен Хаг планира да спести тези мъки на колегите си и да се насочи към Хьойлунд, който е доста по-лесна цел. Стрелецът неведнъж е заявявал, че от малък е фен на “червените дяволи” и мечтае един ден да облече тяхната фланелка. Точно заради това се очаква ако в Юнайтед вземат решение да го привлекат на “Олд Трафорд” преговорите да преминат без излишни затруднения и драми, което е добре дошло за тях.