Ман Юнайтед ще търси победа срещу Саутхямптън на Сейнт Мерис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Светците“ са все още без победа от началото на сезона.

Манчестър Юнайтед ще се опита да спечели своя 2ри двубой от началото на кампанията във Висшата лига след като започнаха сезона с 1 победа и 2 загуби. Това изглежда като перфектната възможност срещу новака Саутхямптън, който стартира кошмарно завръщането си в елита на Англия и загуби и 3те си мача до момента.

„Червените дяволи“ започнаха сезона с труда победа у дома с 1:0 срещу Фулъм, но след това последваха 2 поредни загуби – на гости на Брайтън и на „Олд Трафорд“ срещу Ливърпул с 3-0 като „Червените“ можеха да вкарат дори още повече голове. Ерик тен Хаг отново е под огромно напрежение от медии и фенове след лошото начало и нова грешна стъпка срещу „Светците“ само ще увеличи напрежението около него.

Саутхямптън започнаха с 2 минимални загуби – 1-0 при гостуването си на Нюкасъл и след това при домакинството си на Нотингам Форест. В края на август Брентфорд ги победи с 3-1 в Лондон. Сега задачата на „Светците“ не изглежда никак лесна като са под реалната заплаха да запишат 4та поредна загуба.

Ман Юнайтед са фаворит според букмейкърите с коефициент 1.75, докато шансовете на Саутхямптън са оценени на 4.50, а ставките за равенство са с 4.00 коефициент.