Манчестър Сити има желание да привлече Николо Барела
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" обаче ще трябва да платят 70 млн. евро за италианския халф на Интер

Николо Барела е сред най-добрите играчи на Интер Милано в последните години и той им помогна да спечелят титлата в Серия А миналия сезон. Според информация на Football Insider, тимът на Манчестър Сити има желание да привлече футболиста през 2025 г., но е научил, че ще трябва да плати 70 милиона евро за играча.

Няма съмнение, че “гражданите” мат финансовите ресурси, за да си позволят италианския национал. Барела е свързван и с Манчестър Юнайтед, който обаче трудно ще примами халфа на “нерадзурите”. Интер няма да иска да загуби ключов играч в средата на сезона и най-вероятно оферти за Барела ще се разглеждат следващото лято.

Манчестър Сити се нуждае от качествен полузащитник през януари. Родри е аут до края на сезона поради тежка контузия и “небесносините” трябва да го заменят. 28-годишният полузащитник на Интер ще добави креативност, контрол и спокойствие в средата на терена. Той се е доказал за клуба си и на международната сцена в последните години.

Италианският национал е в разцвета на силите си и може да подобри още повече Манчестър Сити. Ще бъде интересно да се види дали “гражданите” ще положат всички усилия да се подсилят с футболиста на Интер.