Манчестър Сити купонясват с 22 моделки, без половинките си СНИМКИ

Манчестър Сити загуби статута си на шампион на Висшата лига.

Досега Хосеп Гуардиола претърпя редица изненадващи обрати през този сезон и отборът му остана с 14 точки назад, в сравнение с резултатите на тима на  Юрген Клоп.

Последните новини обаче сочат, че футболистите на Манчестър Сити не са се трогнали особено много от това и купонясват като истински шампиони.

След тяхната лесна победа с 6:1 срещу Астън Вила, градусът на настроението е на макс. Показателно за това е изсипването на цели 22 сочни инстаграм модела на тяхното бурно парти в спа центъра в Чешър. А за да е интригата пълна, официалните приятелки/жени на футболистите не бяга поканени.

Предполага се, че Пеп Гуардиола лично е одобрил тийм билдинга на отбора и че партито е било официално организирано от клуба. Не е ясно обаче дали треньорът е имал представа за изобилието от сексапилни моделки, озарили и облагородили атмосферата с присъствието си.

Добре осведомен източник разкрива пред The ​​Sun и по-подробна информация:

„Това е всъщност позакъсняло коледно парти. Жените/приятелките им нищо не подозират и вероятно ще останат доста изненадани, че всички тези жени са били специално поканени, а те, официалните им половинки, са били напълно пренебрегнати.“

В същото време, качените в Инстаграм снимки на секси моделките, разкриват любопитни детайли от пищното парти и ясно илюстрират фриволния му дух.

Едно от поканените момичета – Киара Батола, дори публикува стори в Instagram, озаглавено, естествено, „Манчестър“.

Моделките са се регистрирали в луксозния Mere Golf Resort and Spa

Момичетата публикуваха много снимки в социалните медии от дивата нощ

Видно е, че са се наслаждавали на СПА процедури и рум сървис

 

Иса Ривера държеше последователите си в течение

 Зашеметяващата Марта Теджада

Източник от Манчестър Сити обаче отрече момчетата да са купонясвали с моделките.

Сподели Сподели
Изпрати: