Манчестър Сити намери евентуален заместник на Де Бройне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Следват интересни дни около Манчестър Сити

Манчестър Сити обмисля многомилионен трансфер за офанзивния полузащитника на Кристъл Палас Еберечи Езе. Такъв трансфер би бил факт ако Кевин Де Бройне реши да напусне ,,Етихад” в посока Саудитска Арабия и по-точно в отбора на Ал-Итихад. ,,Гражданите” признаха за интерес към 26-годишния футболист в края на миналото лято, докато проучваха трансферния пазар, за да намерят заместници на Илкай Гюндоган и Рияд Марез, но до трансфер така и не се стигна.

Според The ​​Mirror, ,,гражданите” оценяват много високо качествата на Езе и са особено впечатлени от неговото желание да се развива и най-вече, че може да играе на всяка позиция в атака. Статията добавя, че Манчестър Сити обмисля трансфера на Езе, който има още три години от договора си с Палас, който включва освобождаваща клауза от 60 милиона паунда плюс добавки, увеличавайки стойността му до около 68 милиона паунда.

Номер 10 на Палас беше силно свързван с възможно напускане на ,,Селхърст парк” преди участието му на Евро 2024 и след като турнирът приключи, той продължава да бъде сочен за евентуален трансфер за много пари. Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал също има слухове, че са заинтересувани от атакуващия халф, но Манчестър Сити изглежда като най-големия фаворит за подписа му.