Манчестър Сити стартира защитата на титлата срещу Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Сините“ ще приемат „Небесно сините“ в Неделя на Стамфорд Бридж.

Отборът воден от Пеп Гуардиола ще стартира защитата на титлата във Висшата лига срещу Челси на „Стамфорд Бридж“ в неделя от 18:30 часа.

Водещите новини около шампионите напоследък не са спортно-технически, а предстоящото дело, което може да има много сериозно последици за Манчестър Сити като има слухове дори, че те могат да бъдат изхвърлени от Висшата лига. Въпреки това, Гуардиола твърди, че неговите футболисти не мислят за това и са фокусирани да покажат най-доброто на което са способни на терена и да се опитат да спечелят 5та поредна титла в Англия.

„Сините“ от Лондон са енигма след като цирковете на трансферния пазар продължават под ръководството на Тод Боули и Челси разполагат с над 40 футболисти като постоянно правят всякакъв вид трансфери. Енцо Мареска замени Маурисио Почетино през лятото след като аржентинеца отказа да участва в цирковете на новото ръководство и напусна.

Ман Сити са фаворит за победата в предстоящия двубой като най-големият коз за Челси е, че техният съперник няма никаква идея какво може да очаква от тях предвид че и те самите не са наясно.