google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нусаир Мазрауи ще отсъства от терените в следващите 30-на дни

Стана ясно колко време ще бъде извън терените защитника на Манчестър Юнайтед – Нусаир Мазрауи. Той няма да играе до средата на ноември, обяви селекционерът на Мароко Уалид Регреги.

Националът на Мароко бе сменен на почивката при ремито на „червените дяволи“ с Астън Вила в последния мач на тима от Висшата лига. След това стана, че е имал сърцебиене и се налага да се подложи на минимална хирургична интервенция. Имаше съмнения, че Мазрауи може да отсъства от терените дори 2 месеца. Уалид Регреги обаче обяви малко по-добри новини за бранителя, тъй като каза, че той ще бъде на лагера през следващия месец.

“Нусаир Мазрауи не страда от някаква опасна болест, слаба Богу. Той ще бъде с нас на лагера през следващия месец,” каза Реграги.

От “Олд Трафорд” обявиха, че не става дума за нещо сериозно, но не дадоха срок за завръщането на футболиста. Мазрауи е важна фигура за “червените дяволи”, след като бе привлечен през лятото от Байерн Мюнхен. Треньорът Ерик тен Хаг ще се надява мароканският футболист да се завърне възможно най-скоро в игра и да помогне на тима за подобряване на резултатите.