google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" с интерес към Джейми Левелинг след впечатляващия старт на сезона на крилото

Манчестър Юнайтед е един от отборите, които следят отблизо Джейми Левелинг от тима на Щутгарт. Германското крило беше впечатляващо в ранните етапи на сезона с Щутгарт и “червените дяволи” вероятно ще продължат да наблюдават играча.

Манчестър Юнайтед върви в различна посока под новото ръководство на INEOS. Отделът, ръководен от сър Джим Ратклиф, въведе някои ключови политики по отношение на трансферите и използването на финансите на клуба. Отборът има за цел да привлича млади футболисти и да гради състав за бъдещето. Те искат да продължат тази си политика и бъдещите им цели ще бъдат по-скоро млади играчи, отколкото опитни и утвърдени звезди. “Червените дяволи” са свързвани с 23-годишното германско крило Джейми Левелинг, който има впечатляващ старт на сезона с Щутгарт.

Джейми Левелинг беше свързван с преминаване в Уест Хем през лятото, преди “чуковете” да се подсилят с други играчи. Левелинг започна силно сезона в Щутгарт и си спечели повиквателна за германския национален отбор а предстоящите международни мачове. Твърди се, че Ман Юнайтед са пратили скаути да наблюдават футболиста при победата с 5:1 над Борусия Дортмунд. Въпреки че Левелинг не вкара попадение, той беше много добър на крилото и тормозеше отбраната на “жълто-черните”.

Манчестър Юнайтед има няколко проблема по крилото и ще търси нов футболист. Очакваме да видим дали “червените дяволи” ще отправят оферта за футболиста на Щутгарт през януарския трансферен прозорец.