Манчестър Юнайтед е все по-близо до привличането на ,,вундеркинд”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ерик тен Хаг има нужда от заздравяване на своята отбрана

18-годишният защитник на Лил – Лени Йоро е готов да замине за Англия където да договори личните си условия с Манчестър Юнайтед за евентуален трансфер в клуба. Ако всичко мине по план, направо ще бъдат организирани медицинските прегледи за играча. Договорът на Йоро с Лил изтича следващото лято, като френския клуб иска да го продаде сега за да не го изгубят без да получат пари за него.

Журналистът Дейвид Орнстийн твърди, че Ман Юнайтед “все още имат работа за вършене”, но клубът вече е уверен, че ще успее да си осигури подписа му за сметка на Реал Мадрид, за които от дълго време се смяташе, че ще успеят да привлекат младока. Трансферният експерт Фабрицио Романо междувременно сподели, че 20-кратните шампиони на Англия искат да финализират сделката “възможно най-скоро, за да избегнат евентуална промяна в решението на играча”. Според Романо, на Йоро е предложен договор до юни 2029 година, като заплатата му ще се увеличава всяка година при добро представяне.

Тийнейджърът вече изигра 60 мача за първия отбор на Лил, включително 44 мача във всички турнири през сезон 2023-24, като успя да вкара 3 пъти.